Gratis Wilhelmina Tientje

Bestel gratis een Wilhelmina tientje, verguld met 24 karaats goud. Er is een gelimiteerde oplage!

Dit tientje wordt geslagen door de Hollandse Munt en is een herslag van de officiële Wilhelmina 10 gulden-munt uit 1892. Het betreft een speciale uitgave, want er worden er maar 1.250 geslagen. En je kunt hem nu helemaal gratis bestellen. Maar op = op! Alleen de verzendkosten à € 3,95 worden in rekening gebracht.

Met een diameter van 25mm en een gewicht van 8 gram heeft het tientje dezelfde eigenschappen als het origineel. Op de munt wordt Wilhelmina afgebeeld met 'hangend haar'.

Deze gratis munt is natuurlijk geweldig voor elke muntenverzamelaar, maar dankzij de beperkte oplage is het ook een leuke investering op de lange termijn. De oorspronkelijke munt, waarvan er destijds 61 zijn geslagen, heeft momenteel een waarde van maar liefst € 30.000!

125-jarig bestaan

Deze actie wordt georganiseerd ter ere van het 125-jarig bestaan van de Wilhelmina munt. Per huisadres mag je maximaal één exemplaar aanvragen. Bij de aanvraag meld je je automatisch aan voor de nieuwsbrief van de Hollandse Munt. Stel je dit niet op prijs, dan staat het je vrij je op elk gewenst moment weer af te melden.

Bij de aanvraag kun je diverse extra's bestellen. Denk hierbij aan een officieel certificaat van echtheid, een opbergcapsule, een luxe presentatiecassette of een unieke nummering op de munt. Al deze aanbiedingen zijn optioneel. Wil je hier geen gebruik van maken, klik dan simpelweg bij de aanbieding op "Nee, bedankt".

Aanvragen Is deze deal verlopen?