Gratis Tekenverwijderaar

Teken, je kent ze vast wel. Die kleine beestjes die zich in de huid boren en langzaam je bloed opzuigen. Elk jaar worden er in Nederland naar schatting een miljoen mensen gebeten door deze ongevraagde bezoekers. Het vervelende is dat teken ziektes kunnen overbrengen. Het bekendste voorbeeld is de ziekte van Lyme, die je de rest van je leven bij je kunt dragen. Naar schatting resulteert 1 à 2% van alle tekenbeten in de ziekte van Lyme.

Omdat de kans op besmetting in de eerste 24 uur heel klein is, is het van belang teken snel uit de huid te verwijderen. Maar hoe doe je dat? Teken zijn zó klein dat je ze nauwelijks kunt vastpakken, en als hun kop afbreekt en in de huid blijft zitten loop je alsnog een risico op besmetting.

Teek-Out-Card

Gelukkig helpt Fonds Kind & Handicap je door het gratis verstrekken van deze tekenverwijderaar op kaartformaat, oftewel: de Teek-Out-Card.

Via de onderstaande knop kun je de kaart bestellen, waarna je hem gratis krijgt thuisgestuurd. Om het Fonds Kind & Handicap te steunen kun je er bij de aanvraag voor kiezen om zelf de verzendkosten te betalen (à € 1,74), maar dit is niet verplicht.

Hou je in de dagen na het verwijderen van de teek last van klachten of ontstaat er een ronde vlek rondom de beet? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een arts.

Aanvragen Is deze deal verlopen?