Gratis Chaudfontaine Fusion

Bestel bij één van de aangesloten horecazaken een flesje Chaudfontaine Fusion en ontvang het aankoopbedrag (maximaal € 4,00) retour!

Chaudfontaine Fusion is een nieuw, licht bruisend mineraalwater met een vleugje fruit en is verkrijgbaar in twee smaken:

  • Chaudfontaine Fusion Citroen
  • Chaudfontaine Fusion Pompelmoes - Cranberry

Het mineraalwater is nieuw op de markt en wordt gemaakt door Coca-Cola. Het bestaat voor 99,9% uit natuurlijk mineraalwater dat afkomstig is uit de thermale bron bij het Belgische dorp Chaudfontaine. De overige 0,1% betreft natuurlijke aroma. Het is volledig vrij van calorieën: Chaudfontaine Fusion bevat geen suikers of andere kunstmatige toevoegingen.

Wat moet je doen

Bij één van de aangesloten horecazaken in Nederland kun je een gratis 0,25 flesje Chaudfontaine Fusion bestellen. Maak een foto van het flesje, noteer de barcode en laat via de onderstaande knop je gegevens achter. Vervolgens wordt het aankoopbedrag binnen 11 dagen naar je overgemaakt.

Je kunt per huishouden maximaal één keer aan deze actie meedoen. De maximaal te vergoeden waarde per flesje is € 4,00. Deze actie geldt tot en met maandag 31 juli 2017 en alleen bij de aankoop bij één van de aangesloten horecazaken. Een overzicht van deze bedrijven vind je hier.

Aanvragen